Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (3.39 secunde)
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. Andrei Ponta, in varsta de 14 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral si si-a pierdut cunostinta.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Un conducator auto a fost arestat preventiv pentru ca a fugit de la locul producerii accidentului dupa ce a ranit grav o femeie care traversa strada regulamentar. In dimineata zilei de 16.01.2011, in jurul orei 06:30, P.
La data de 2 februarie 2011, in jurul orelor 12.00, I. GIORGIAN de 21 de ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, in incinta unei societati comerciale din sectorul 3.
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala! ... Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala. Doi batrani care se intorceau de la un parastas au murit dupa ce, masina in care se aflau a fost lovita in plin de o duba. Traficul in zona a fost blocat.
Accident feroviar grav in Barcelona. Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa. In urma incidentului feroviar au fost raniti usor si 9 romani.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... de centura. Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna. Tragedia a avut loc pe autostrada care leaga Kievul de orasul Ciop, in regiunea Rivne.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. ... Soferul urmarit a lovit un pieton, iar masina politiei a lovit un stalp de electricitate.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos.
google-analytics.com